Τρόποι Πληρωμής

Στο δικτυακό μας τόπο μπορείτε να βρείτε όλες τις παρεχόμενες από την εταιρεία μας υπηρεσίες μέσω αυτού και οι οποίες  αφορούν όλο το φάσμα εκτυπωτικών εργασιών.

Εφόσον κάποια από τις παρεχόμενες υπηρεσίες ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε λογαριασμό στο δικτυακό μας τόπο και ακολούθως μπορείτε να προβείτε στην παραγγελία του προϊόντος ή της υπηρεσίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας αυτή θα εμφανίζεται στο καλάθι αγορών σας, ενώ αν για οποιοδήποτε λόγο πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αποσυνδεθείτε από το δικτυακό μας τόπο, το καλάθι αγορών σας θα αδειάσει αυτόματα και εφόσον το επιθυμείτε θα πρέπει να καταχωρήσετε εκ νέου την παραγγελία σας.

Πριν από την καταχώριση της παραγγελίας σας, συνιστούμε όπως επισκεφθείτε την ενότητα των όρων χρήσης του δικτυακού μας τόπου όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία και τον τρόπο παραγγελίας και αγοράς των προϊόντων μας και εντολής για παρεχόμενη υπηρεσία.

Παράλληλα με την παραγγελία, αποδέχεστε του όρους χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου για τις παραγγελίες που γίνονται από αυτόν.

Η παραγγελία σας θεωρείται ενεργή μόνο στην περίπτωση που σας αποσταλεί από την εταιρεία μας e-mail επιβεβαίωσης αυτής και ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής.

Ο πελάτης, έχοντας λάβει υπ’ όψιν το είδος και τα χαρακτηριστικά του  προϊόντος που παραγγέλνει και είναι της απολύτου αρεσκείας του, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της επιλογής του προϊόντος.

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες για το παρεχόμενο προϊόν ή τις υπηρεσίες μας, μπορεί να ζητήσει λεπτομέρειες, επικοινωνώντας με email στο  info@printernet.gr

Η καταβολή του συνόλου του τιμήματος της πώλησης για τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μέσω του δικτυακού μας τόπου εφόσον αυτή γίνεται με τραπεζική ή πιστωτική κάρτα. Στην περίπτωση καταβολής του τιμήματος σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, η ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει χώρα με την αποστολή μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@printernet.gr του τραπεζικού γραμματίου κατάθεσης του τιμήματος.

Το νόμισμα στο οποίο εκτελούνται οι συναλλαγές είναι το Ευρώ (€). Για την εξόφληση των παραγγελιών του ο πελάτης μπορεί να πληρώσει με:

 • Τραπεζική κάρτα: Οι πληροφορίες του λογαριασμού τραπέζης (αριθμός κάρτας και ημερομηνία λήξης κάρτας) είναι απολύτως ασφαλείς και κρυπτογραφημένοι. Για λόγους ασφαλείας οι πληροφορίες του λογαριασμού τραπέζης καταστρέφονται με το που ετοιμαστεί η παραγγελία, και θα χρειασθεί να ξαναεισαχθούν σε περίπτωση νέας παραγγελίας.
 • Πιστωτικές κάρτες: Δεκτές είναι όλες οι διεθνείς EuroCards και MasterCards, καθώς και όλες οι Visa. Δεν αποθηκεύουμε στη βάση δεδομένων μας (SERVER) αριθμούς πιστωτικών καρτών, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ασφάλειά σας.
 • Αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2 ευρώ): Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στον χώρο σας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και ισχύει για όλη την Ελλάδα.
  Επιπλέον, για παραγγελίες μεγαλύτερες των 100€ μπορεί να σας ζητηθεί ως προκαταβολή το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας. Αυτό γίνεται διότι τα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με μέλος της εταιρείας μας.
  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  IBAN: GR96 0172 2110 0052 1104 3436 316
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΕ

Η παραγγελία θεωρείται ενεργή, εφόσον η τράπεζα εγκρίνει την συναλλαγή. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται. Ο πελάτης διαβεβαιώνει το printernet.gr πως έχει τις απαραίτητες διαπιστεύσεις για την χρησιμοποίηση της οποιασδήποτε κάρτας.

Σημειώνεται ότι επί των αναγραφόμενων τιμών στα προϊόντα που πωλούνται από τον δικτυακό μας τόπο δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος προστιθέμενος αξίας που ανέρχεται σε ποσοστό 24% επί της αξίας του προϊόντος.

Το printernet.gr, έχει το δικαίωμα  να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία, στην περίπτωση αδυναμίας πληρωμής ή προβλήματος κατά την πληρωμή από τον πελάτη.